Internet tips…

Jag tänkte tipsa om lite bra saker på internet av skiftande karaktär.

Först vill jag dela med mig av lite inlägg på olika sidor som jag jag tycker är läsvärda:
Mikael Karlendal skriver om skrift och tradition: 1, 2, 3
Stefan Swärd delar ett profetiskt tilltal

Sedan finns det lite bloggar som jag följer och som med jämna mellanrum kommer ut med bra inlägg i debatten:
Öppet landskap – Nätverk för lagliga flyktingaktioner
Tankar i Natten

Sedan finns en brittisk biståndsorganisation som arbetar i just den lilla by där jag bodde i Uganda – Mityana Charity

De skolor jag gått på under min pastorsutbildning är givetvis främst och mest THS, men också Johannelund

Till skolan hör ju böckernas värld och där vill jag tipsa om Bokbörsen och Bokfynd. För elektroniska kopior av gamla, riktigt gamla, kristna böcker så finns CCEL.

Att nätverka på nätet hör ju till vardagen. Här finns jag på Facebook och på Twitter.

Sedan måste jag ju tipsa om den eminenta serien ”Big Bang Theory” som man kan se gratis HÄR.

Vilka är dina tips?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Internet tips…

 1. Alma-Lena skriver:

  Bing Bang Theory är verkligen UNDERBART! Vilken kvalitet. Jag har skrivit ett nytt inlägg nu på Öppet landskap – kanske vet du några som vill skriva? /Sofia

  • Gillar verkligen konceptet på ”Öppet landskap”.

   Många vill inte slänga sig framför bussar och riskera att bli arresterade av polis och många bor alldeles för långt bort från Stockholm för att kunna delta vid olika aktioner.

   Själv bor jag ju långt bort i Värmland och har bara kunnat vara med när det passat med skola och annat, har ju 45 mil enkel väg till sthlm, så det blir svårt även om jag nog kunde tänka mig att slänga mig framför en och annan buss 😉

   Jag har varit i kontakt med polisförbundet, justitieministerns kansli och rikspolisstyrelsen angående polisernas situation och planerar en eller flera artiklar utifrån det.

   Vad är det för skribenter ni vill ha till er blogg?

 2. Alma-Lena skriver:

  Här är Alma-Lena igen! (fast nu är det just Alma-Lena och inte Sofia, bloggen är inregistrerad på mitt namn därför blir det så att vi undertecknar med eget namn. Fast jag glömmer ibland det, däremot gör aldrig Sofia det)

  Vilken fin blogg du har! Underbart att se att befrielseteologin lever ännu. Jag som gillar L.L. Laestadius, Lina Sandell och C.G Rosenius uppskattar verkligen att lära mig mer om och av P.P. Waldenström!

  De skribenter vi vill ha ska dela vår programförklaring på förstasidan. Inte mer än så. Det är också bra om man kan komma med goda idéer för lagliga aktioner i flyktingärenden. Tips om flytingärenden som bör uppmärksammas eller länkar till bra texter/klipp om dessa frågor är också välkomna. Allt modereras av mig eller Sofia. /Alma-Lena

 3. Alma-Lena skriver:

  Tack för tipset om Mityana Charity. Arbetar med en Secondary School i Kampala, Luzira SS som drivs av Anglikanska kyrkan och kommunen.Vår kommun har utbyte med alla kommunala skolor i Kampala. Jag trivs så bra i Östafrika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s