Brevväxling med Riksdagen del 5

Efter mycket väntande får jag nog acceptera att Alliansens ledamöter, alltså de som idag är ansvariga för det som sker och har möjlighet att göra något åt det, väljer att bemöta mina frågor med tystnad.

Jag har därför valt att skicka ytterligare ett mail till dem med följande ordalydelse och svarar de inte på det så får det väl bli ”snail-mail” istället.

För övrigt har jag en liten diskussion med justitiedepartementet, rikspolisstyrelsen och polisfacket också, så stay tuned…

Mitt mail:

 erik.a.eriksson@riksdagen.se,
 pia.hallstrom@riksdagen.se,
 christian.holm@riksdagen.se,
 jan-evert.radhstrom@riksdagen.se,
 marianne.ahman@riksdagen.se

Kära Alliansledamöter från Värmland.

Den 26 oktober 2011 skickade jag ett mail till samtliga riksdagsledamöter från Värmland. Jag har glädjande nog fått svar från samtliga ledamöter tillhörande det rödgröna blocket, och dessutom en kommentar från Maria Ferm, men tyvärr ännu inget från er, Alliansledamöter.

Måhända är det så att mitt mail kommit bort i något spamfilter eller så? Jag väljer att tolka er tystnad så, för det kan ju helt enkelt inte vara så att ni ignorerar era väljare.

Hur som helst upprepar jag här mitt mail till er: [upprepning av mail]

Som en liten slutkommentar så kan jag bekräfta att jag väljer att skriva med dessa politikers namn och mailadress av två orsaker. Du som läser har då själv möjlighet att kontakta dem för att få svar. Dessutom handlar det om ”accountability” (och också om valet 2014).

Det här inlägget postades i Livet, Nyhetskommentarer, Politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s