En Faders kärlek

Jag ska precis åka iväg på scoutläger till en massa underbara scouter och precis som jag ska ge mig iväg så blir jag överväldigad av den kärlek som Gud har för oss.

En kärlek som bara ger och ger och som så många i vår värld väljer att säga nej till. Be för alla dem som inte känt Guds kärlek och tagit emot honom i sitt liv, och be för att vårt scoutläger ska kunna bli en plats där ungdomar kan få möta vår kärleksfulle Gud.

Hur kan man beskriva Guds kärlek? Ett av de vackraste sätten jag sett är hur en Far kan älska sin son, hur han kan bokstavligen bära hans bördor har jag sett i den här filmen. Se filmen, förundras och kanske gråt en skvätt för så härlig är den!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s